2021-03-15 07:52:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Lehet, hogy valaki a legféltettebb titkait is feltárja előtted

Napi horoszkóp március 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Növő Hold van a Kos jegyében, ez felerősíti energiáidat. A napi horoszkóp szerint a magánéletben akaratos és makacs vagy. Ez korábban talán bevált taktika volt, most viszont inkább ellenkezést vált ki a párodból. Vita helyett hagyd, hogy az ő elképzelései érvényesülhessenek. Csodás szerető és fantasztikus társ vagy, és most ezt is megmutathatod!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehezen fogsz neki egy viszonylag egyszerű feladatnak. Talán épp az a baj, hogy túl egyszerű, nem érzed azt, hogy megmutathatod a tehetségedet, kitűnhetsz mások közül. Így közben valami világmegváltó ötleten töröd a fejed. Pedig hidd el, nem kell semmit bizonyítanod, aki igazán szeret, az olyannak szeret, amilyen vagy.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars az Ikrek jegyében jár. Túl sok mindent akarsz, de a kapkodás nem vezet jóra. Ne vedd fel ezt a ritmust, főleg pedig ne hagyd sürgetni magad, mert közben olyan hibát követhetsz el, amit csak sokára tudsz korrigálni. Azt se engedd, hogy belerángassanak valamilyen rosszízű pletykába.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jól indul a napod, de sajnos több bosszantó dolog is történik, lesznek, akik mindent elkövetnek, hogy összeugrasszanak a pároddal. Ne figyelj a pletykájukra, csak a szívedre hallgass!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a szenvedélyes Kos jegyén halad keresztül. Vannak helyzetek, amikor legyőzhetetlen vagy. Ezúttal azonban még a pároddal kialakuló vitákban is alul maradsz. Talán mert a lelked mélyén érzed, hogy most tényleg nem neked van igazad. Ha szingli vagy, akkor most egy titkos szerető bukkanhat fel az életedben. Kérdés, hogy megéri-e belemenni a viszonyba.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Régi titkok jutnak a tudomásodra, esetleg most kapsz magyarázatot egy korábbi kellemetlen esemény hátterére. Bár megráz a dolog, végre a helyére kerül jó néhány részlet, ami sokáig nem hagyott nyugodni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szeretsz játszani, és akár még kockáztatni is. Kivéve a szerelmet, merthogy ott általában biztosra akarsz menni. Most mégis hajlamos vagy arra, hogy keresd a kockázatost, és hajlamos vagy a tilosban járni... De ez inkább csak önerősítő taktika. Azért flörtölsz, hogy önmagadat bátorítsd.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A partnered folyamatos akadékoskodása miatt zátonyra futhatnak az otthon átalakításával, felújításával kapcsolatos terveid. Nyugi, hamarosan ő fogja kérni, hogy lépjetek. A délután nyugodt, kicsit álmatag hangulatban telik, itt az ideje, hogy átgondold a közeljövő terveit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most a félreértések, feszültségek fő okozója a Kos-hold, na és persze a saját türelmetlenséged. Bármennyire is eleged van mindenből, ez az időszak nem alkalmas arra, hogy jól megmond a véleményedet másoknak. Egyszerűen túlságosan feszült mindenki, úgyhogy ezt jobb, ha halasztod!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai pihenőnapon tisztáznod kellene saját érzéseidet. A bolygók jelentős változást hoznak a kapcsolataidban, felforgathatják az eddig sem túl eseménytelen szerelmi életedet. De ne ijedj meg, a változások pozitívak is lehetnek!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bármennyire előrelátó, kedves és figyelmes vagy, a hét elején nem biztos, hogy sikerül megelőznöd egy családi veszekedést. A partnered hozzátartozói egyre inkább az idegeidre mennek. Mégis türtőztetned kellene magad, igazán nincs most itt az ideje egy tisztázó beszélgetésnek!


Halak: II. 19. - III. 20.

Lehet, hogy valaki a legféltettebb titkait is feltárja előtted. Ha egyedülálló vagy, akkor akár mély szerelem is kerekedhet ebből. De ha van párod, maradj meg a barátság szintjén.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: